Knauf Insulation

VAŽNA OBAVIJEST

By Knauf Insulation
22.07.2022

22.07.2022.

Novosti vezane uz kibernetički napad na Knauf Grupu
Želimo vas informirati o napretku nakon kibernetičkog napada na Knaf Grupu koji se dogodio krajem lipnja. Nastavljamo energično raditi na ponovnom uspostavljanju operativnih procedura i na dobrom smo putu da to postignemo. Trenutačno smo osposobili velik broj naših online sustava i e-pošta ponovno normalno funkcionira, a neka se područja još postupno vraćaju u normalu.

Ispričavamo se zbog neugodnosti ili kašnjenja u našim procesima isporuke, do kojih još uvijek može doći, ali budite uvjereni da neumorno radimo na rješavanju konačnih problema. Čim se svi operativni postupci vrate u normalu ili budemo imali nove informacije relevantne za vas, o tome ćemo vas obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i povjerenju!

 

30.06.2022.

Nažalost, sustavi Knauf Grupe bili su meta kibernetičkog napada u noći na srijedu 29. lipnja.

Naš je sustav kibernetičke sigurnosti odmah reagirao, a globalni IT tim uspio je izolirati incident. Iz sigurnosnih razloga, donesena je odluka o gašenju naših servisa, a daljnja istraga je u tijeku.

Trenutno intenzivno radimo na ublažavanju utjecaja na naše klijente i partnere, kao i na sigurnom oporavku sustava.

Ispričavamo se za sve neugodnosti ili kašnjenja u našim procesima isporuke do kojih je došlo ili će doći.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i povjerenju. Obavijestit ćemo vas o našem napretku u otklanjanju poteškoća i trenutku kada ćemo se moći vratiti na uobičajenu rutinu našeg poslovanja.