Webinar

nZEB zgrada - od optimalnog koncepta do rješenja

By Knauf Insulation
10.12.2020

Jučer smo u suradnji s Građevinskim fakultetom Zagreb i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju organizirali webinar na temu: nZEB zgrada - od optimalnog koncepta do rješenja, povodom 15. godišnjice softvera KI Expert, prvog hrvatskog softvera za izračun energetskih potreba za grijanje i hlađenje prostora, pripremu potrošne tople vode, ventilaciju, ugrađenu rasvjetu i druge tehničke sustave zgrade.

Webinar je održan putem ZOOM platforme putem koje je sudjelovalo više od 1000 sudionika! Zahvaljujemo se svima na nevjerojatnom odazivu :)

Kroz primjere iz prakse, sudionicima su dane kratke osnove nZEB projektiranja i gradnje s brojnim detaljima izvođenja i projektiranja. Također su saznali kako postići uvjete nZEB-a na zgradi, zašto i kako provoditi Blower Door na nZEB zgradama te kako „živi“ nZEB zgrada jednom kad je izgrađena, na zadovoljstvo korisnika. 

Predavači su bili Silvio Novak, dipl.ing.građ., Voditelj tehničke podrške korisnicima te doc.dr.sc. Bojan Milovanović, mag.ing.aedif. i dr.sc. Marina Bagarić, mag.ing.aedif. s Građevinskog fakulteta, a sve su prezentirali na stvarnim primjerima izvedenih kuća s prikazanom realnom potrošnjom i usporedbom s proračunskim modelima. 

Linkovi putem kojih možete pristupiti materijalima Webinara:

PREZENTACIJE