ZA KONTINUIRANO ULAGANJE

KNAUF INSULATIONU POSEBNO PRIZNANJE LIDER INVESTA

By Knauf Insulation
11.10.2023

U utorak, 10. listopada, održana je završna manifestacija Lider invest - izbor najboljih proizvodnih investicija, u organizaciji poslovnog tjednika Lider media.

Na svečanoj dodjeli priznanja, Knauf Insulation Hrvatska dobio je Posebno priznanje Lider investa za kontinuirano ulaganje.

Priznanje je u ime naše kompanije primio direktor Knauf Insulationa, Stjepan Mršić.

Stjepan Mršić - Lider Invest priznanje za Knauf Insulation

Knauf Insulation inovativnim proizvodima spremno odgovara na stalno rastuću potražnju za rješenjima koja štede energiju u zgradama i industriji, poboljšavaju sigurnost i povećavaju kvalitetu života.
 
Iz tog razloga, kontinuirano ulažemo u modernizaciju naših proizvodnih procesa. Jedna od investicija bila je upravo nagrađeno ulaganje od 9,8 milijuna eura u povećanje ukupnog kapaciteta proizvodnje na sekundarnoj liniji, čime smo dodatno povećali efikasnost proizvodnje. Unatoč visokoj automatizaciji cijelog procesa, došlo je do zapošljavanja 20 novih radnika.
 
Knauf Insulation je kontinuirano predan svojim ciljevima i viziji te nastavlja s ulaganjem u inovacije, kvalitetu i rast. Tako je Knauf Insulation Novi Marof, prvi u grupi, ove godine započeo s radovima na investiciji vrijednoj 120 milijuna eura u novu održivu proizvodnu liniju koja uključuje inovativnu tehnologiju električnog taljenja.
 
Proširenje će omogućiti tvornici da otvori 80 novih radnih mjesta u proizvodnji, više nego udvostruči svoj godišnji proizvodni kapacitet za rješenja za uštedu energije, značajno ojača svoju poziciju jednog od najvećih izvoznika te snažno doprinese ciljanoj energetski učinkovitoj obnovi u Hrvatskoj.

Hvala svima koji su podržali naše napore i zajedno gradimo svjetliju budućnost!